Valse modefotograaf opgepakt voor aanranding van minderjarigen

Een 29-jarige verdachte die zich voordeed als modefotograaf, is in Groot-Bijgaarden opgepakt voor de aanranding van minderjarigen. Er zijn al vier slachtoffers bekend.

De man deed zich voor als modefotograaf en lokte meisjes jonger dan 16 naar zijn wagen, waar hij ze vervolgens aanrandde. Sommige meisjes sloegen tijdig op de vlucht.

De slachtoffers gaven telkens dezelfde beschrijving van de man en de feiten. Dankzij de getuigenissen kon de politie de man identificeren. Hij moet nu voor een onderzoeksrechter verschijnen. De man ontkent de feiten.

De politie heeft ondertussen al weet van vier slachtoffers, hoewel dat aantal vermoedelijk nog kan oplopen. Het parket roept mogelijke slachtoffers op zo snel mogelijk contact op te nemen met de politie van Dilbeek.