Walter Grootaers lanceert Nostalgie Beach Festival in Bredene

Bredene is op 10 augustus het decor van een nieuw muzikaal strandfestival. Het project werd donderdag voorgesteld in de kuststad. Muzikant en presentator Walter Grootaers sloeg voor dit evenement de handen in elkaar met radiozender Nostalgie.

"Dit festival programmeert de muziek en artiesten waar ik naar heb opgekeken. Ik had nooit kunnen vermoeden dat ik ze ooit eens aan elkaar zou kunnen praten. Zondag 10 augustus zal een feestdag voor me zijn", zegt een enthousiaste Walter Grootaers.

Tijdens de voorstelling werden ook een eerste rist namen gelost. Op het hoofdpodium staan alvast Fisher-Z en Kim Wilde. Op het tweede podium, de marqueetent, zullen Haddaway, Robin S., Katrina (van Katrina & The Waves) en Sister Sledge het beste van zichzelf geven.

Het Nostalgie Beach Festival is een initiatief van King Entertainment en radiozender Nostalgie, met de steun van de gemeente Bredene. Het podium komt naast het cultureel centrum Staf Versluys te staan.

In de loop van de komende weken zal de affiche verder worden aangevuld met internationale topartiesten. Tickets zijn al verkrijgbaar.