Foto's van plaats waar Cobain overleed vrijgegeven

Bijna 20 jaar na de dood van zanger Kurt Cobain heeft de politie van Seattle tot nog toe onbekende foto's vrijgegeven van de plaats waar de Nirvana-frontman zichzelf van het leven beroofde. Die tonen een zonnebril, sigaretten, bankbriefjes en drugstoebehoren, zoals een lepel en naalden.
AP2014

De politie stootte op de vier niet-ontwikkelde filmrolletjes, toen ze recent de zaak nog eens onder de loep nam. Er wordt nog altijd gespeculeerd dat Cobain vermoord zou zijn.

"We wisten dat de 20e verjaardag voor de deur staat en dat er veel media-aandacht zal zijn", aldus de inspecteur die de zaak nog eens doornam. Nieuwe inzichten leverde dat echter niet op. "Het is een zelfmoord. Het is een afgesloten zaak." Kurt Cobain maakte op 5 april 1994 een einde aan zijn leven. Hij was toen 27 jaar.

AP2014