Kanakna en VRT Televisie werken aan fictieserie

Op 14 april gaan de opnames van een nieuwe fictieserie voor Eén van start. VRT Televisie en Kanakna hebben als werktitel "Hier is Harry Buts" gekozen. Gilles De Schryver, Robrecht Vanden Thoren, Evelien Bosmans, Karlijn Sileghem, Frank Focketyn, Tania Van der Sanden en Alejandra Theus vertolken de hoofdrollen.

"Hier komt Harry Buts" vertelt het verhaal van Jelle Van Eyck (rol van Karlijn Sileghem). Ze lijkt het allemaal voor elkaar te hebben. Ze heeft het wijnbedrijf van haar overleden man tot een succes gemaakt en haar enige zoon Tom (Gilles De Schryver) staat op het punt de droom van zijn vader waar te maken en een belangrijk wijnconcours te winnen.

Wanneer Tom zich verlooft met zijn vriendin Babette (Evelien Bosmans), kan haar geluk niet meer op. Maar wanneer Jelle ontdekt dat Tom kort na zijn geboorte verwisseld werd met een andere baby, stort haar wereld in.

Groot is de schok wanneer ze haar biologische zoon terugvindt: Harry Buts (Robrecht Vanden Thoren) lijkt in niets op haar oogappel Tom.

De opnames van "Hier is Harry Buts" worden voor een groot deel in Limburg afgewerkt. Belangrijke locaties zijn een wijnhandel in Aldeneik en een superette in Kampenhout. De regie van de serie is in handen van Toon Slembrouck. Het is nog niet bekend wanneer de serie op antenne zal komen.