Thomas Ryckalts trekt Brusselse Kamerlijst Open VLD

Thomas Ryckalts (37) wordt lijsttrekker voor Open VLD voor de Kamer in Brussel. Het regiobestuur van de Vlaamse liberalen van het Brussels gewest heeft vanavond unaniem de lijsten goedgekeurd voor de verkiezingen van 25 mei.

Zoals reeds bekend trekt minister Guy Vanhengel de lijst voor het Brussels Parlement, en Vlaams volksvertegenwoordiger Ann Brusseel de lijst voor het Vlaams Parlement. Voor de Kamer duidde het bestuur als lijsttrekker Thomas Ryckalts aan. Ryckalts is voorzitter van de Brusselse Open VLD.

"We zijn altijd zeer koele minnaars geweest van de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde en het wordt dus moeilijk om nog een Vlaams-Brusselse verkozene in de Kamer te bekomen. Toch neemt Open VLD Brussel zijn verantwoordelijkheid op door met een volledige Kamerlijst naar de verkiezingen te gaan die meteen de twee andere lijsten zal ondersteunen", luidt een mededeling van de partij.

lees ook