Nooit eerder verschenen werk Tennessee Williams gepubliceerd

Een nooit eerder verschenen kortverhaal van de overleden Amerikaanse schrijver Tennessee Williams, is voor het eerst gepubliceerd in het tijdschrift The Strand Magazine. Het gaat om "Crazy night", een verhaal dat geïnspireerd werd door een meisje waarmee Williams een korte relatie had.
HA

In het verhaal komt Anna Jean voor. Een personage dat gebaseerd is op Anna Jean O'Donnell, een meisje waarmee Williams kort een relatie had op de universiteit.

Volgens Andrew Gulli, hoofdredacteur van The Strand Magazine, is het werk vermoedelijk in de jaren 30 geschreven.

"Crazy night" is niet het eerste werk waarbij iemand in de omgeving van Williams de inspiratie vormde. Zo was Blanche DuBois in "A streetcar named desire" gebaseerd op zijn moeder. Zijn zus was dan weer de inspiratie voor Laura Wingfield in zijn werk "The glass menagerie".