Urbanus mag podium opwarmen voor The Jacksons

Urbanus, Slongs Dievanongs en Umberto Tozzi zijn toegevoegd aan de affiche van de 28e editie van Suikerrock. De drie acts zullen op zondag 3 augustus op het podium staan in Tienen. De slotdag van Suikerrock wordt afgesloten door The Jacksons.

Urbanus treedt op met De Fanfaar. Hij zal onder meer nummers brengen van zijn recentste album "Wan troe tie" en bekende hits. Slongs Dievanongs mag het podium van Suikerrock openen op zondag 3 augustus.

De Italiaanse zanger Umberto Tozzi is bekend van zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival in 1987 met "Gente di mare" en de nummers "Gloria" en "Ti amo".

De organisatoren van Suikerrock maakten eerder al bekend dat Goose op zaterdag 2 augustus optreedt en dat The Jacksons de 28e editie afsluit. Suikerrock vindt plaats van vrijdag 1 augustus tot en met zondag 3 augustus.