Blind koppel trouwt, nadat hun honden hen hebben samengebracht

Het leest als een sprookje wat Claire Johnson en Mark Gaffey overkomt, toch is het bittere ernst. In 2012 namen ze elk met hun eigen hond deel aan een trainingskamp. Beide labradors waren meteen onafscheidelijk van elkaar en korte tijd later volgden de baasjes hun goede voorbeeld. Na twee jaar zijn Claire en Mark met elkaar getrouwd.

"De honden hebben ons zonder enige twijfel bij elkaar gebracht. Dit is voorbestemd", zegt de gelukkige bruid tegen de BBC. "Eerst zeiden de mensen dat onze honden bij elkaar horen en nu zeggen ze hetzelfde over ons", klinkt het.

Zowel Claire als Mark vonden het geen goed idee om de honden van elkaar te scheiden nadat het trainingskamp was afgelopen. En dus bleven ze met elkaar contact houden, waardoor de vonk alle tijd kreeg om over te slaan.

Op Valentijn ging Mark op zijn knieën. Op hun huwelijksdag kregen de twee honden uiteraard een prominente rol tijdens de ceremonie. "Wij vieren zijn de beste vrienden, we zijn zielsverwanten", besluit Claire.

lees ook