Mick Jagger omringd door familie tijdens begrafenis vriendin

Mick Jagger heeft gisteren in Los Angeles afscheid genomen van zijn vriendin L'Wren Scott. Tijdens de begrafenis van de vorige week overleden modeontwerpster in Beverly Hills werd de zanger van de Rolling Stones omringd door zijn naasten.

De ceremonie vond plaats onder strenge veiligheidsmaatregelen in Hollywood Forever Cemetery, waar ook Jayne Mansfield en Douglas Fairbanks rusten. De 70-jarige Jagger werd vergezeld door zijn dochters. Volgens ooggetuigen waren er ook nog andere familieleden en intieme vrienden van Jagger aanwezig.

De ceremonie duurde ongeveer een uur. Jagger en de broer van Scott namen het woord. De oudste dochter van de zanger, Karis, las een gedicht voor.

De 49-jarige vriendin van Jagger pleegde vorige week maandag zelfmoord in haar appartement in New York. Ze was sinds 2001 samen met de frontman van The Stones. De zanger liet vorige week weten het erg moeilijk te hebben met haar dood. "Ik kan nog steeds niet begrijpen hoe mijn geliefde en beste vriend zichzelf zo van het leven kan beroven." The Rolling Stones annuleerden hun tournee in Australië en Nieuw-Zeeland.