Vier valt in prijzen voor promotie, "Het perfecte koppel" voor decor

Op de PromaxBDA Europe Awards in Londen zijn de tv-zender Vier en het Eén-programma "Het perfecte koppel" in de prijzen gevallen. Het gaat om de belangrijkste prijzen voor respectievelijk marketing en design in de televisiesector. Vier mocht drie prijzen in ontvangst nemen voor hun promotie, "Het perfecte koppel" voor hun decor.

In de categorie beste promotie voor een live sportuitzending mocht de tv-zender Vier zowel de gouden als zilveren trofee mee naar huis nemen. Goud was weggelegd voor de promotrailer "Speel je eigen voetbalhymne" voor de voetbalmatch Schotland-België. Voor een trailer voor het Superprestige Veldrijden kreeg de zender zilver.

Daarnaast mocht Vier ook de gouden trofee in de categorie beste trailers voor films in ontvangst nemen.

Ook het Eén-programma "Het perfecte koppel" viel tijdens de Awards in de prijzen. Het programma van productiehuis deMENSEN behaalde zilver in de categorie beste decor.

Het is niet de eerste keer dat productiehuis deMENSEN op de PromaxBDA Europe Awards in de prijzen valt. Zo haalde het decor van het programma "Villa Vanthilt" al twee keer goud en twee keer zilver. Ook "De nacht van de Vlaamse televisiesterren" kaapte al de eerste plaats weg in 2013.

Meest gelezen