Het Mediahuis bundelt vacatureplatformen in Jobat Media

Jobat Media is het nieuwe vacatureplatform waarmee Het Mediahuis zich voortaan op de jobmarkt richt. Dat heeft Het Mediahuis donderdag in een persbericht bekendgemaakt. Het Mediahuis is de fusie van de mediabedrijven Corelio (De Standaard, Het Nieuwsblad) en Concentra (Het Belang van Limburg, Gazet van Antwerpen).

Door de krachtenbundeling wordt Jobat Media volgens het persbericht marktleider in crossmediaal rekruteren. Met "Partners in rekruteren" als slogan wil Jobat Media zijn troeven in de verf zetten.

"Goed rekruteren begint met een goed gesprek", zegt Patrick Boon, business manager van Jobat Media. "Rekruteren is maatwerk geworden waarin het verhaal van de klant meer dan ooit centraal staat. We zijn sterk in de breedte én in de diepte. Zowel regionaal als nationaal verzekeren we onze partners van de meest efficiënte mediamix en doeltreffende acties op maat."