Politici als dj's om hun partijprogramma te verkopen

Zaterdag in de Beursschouwburg in Brussel draaien verschillende politici enkele plaatjes op de Political Party. Onder anderen Pascal Smet (SP.A), Guy Vanhengel (Open VLD) en Brigitte Grouwels (CD&V) staan aan de draaitafel om met hun gekozen nummer de kiezer te overtuigen voor hen te stemmen.
Getrukeerde foto van de Beursschouwburg.

The Political Party sluit het verkiezingsprogramma, Politricks genaamd, af van de Beursschouwburg. Politici van verschillende partijen zullen een dj-set geven.

Het gaat om Pascal Smet en Ans Persoons (SP.A), Sander Roelandt (N-VA), Bianca Debaets en Brigitte Grouwels (CD&V), Annemie Maes en Bart Dhondt (Groen), Karine Lalieux (PS), Guy Vanhengel (Open VLD), Evelyn Huytebroeck en Arnaud Pinxteren (Ecolo). 

De dj's van dienst zullen elk drie nummers draaien waarmee ze hun standpunten willen verdedigen. Politici als dj's dus om het partijprogramma te verkopen. Zo zal Groen "Green light" draaien en N-VA "Changes" van David Bowie, weet brusselnieuws.be. Na de sets van de politici neemt dj Begrotingstekort, een echte dj, over.

lees ook