Concerten van Kate Bush in mum van tijd uitverkocht

Kate Bush heeft 22 concerten gepland in Hammersmith Apollo in Londen. De tickets werden vanochtend te koop aangeboden en waren in minder dan een kwartier uitverkocht. Het is geleden van 1979 dat de zangeres van "Wuthering heights" nog live optrad voor een publiek.
AP2005

Alle tickets voor de concerten van Kate Bush in Hammersmith Apollo in Londen zijn in een mum van tijd uitverkocht. De zangeres geeft er 22 concerten.

"Ik ben helemaal overweldigd door jullie respons. Ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken", reageert Kate Bush. De woordvoerder van ticketingbedrijf Ticketmaster meldt dat de respons fenomenaal was. "Op het piekmoment waren er 65.000 mensen op zoek naar tickets", meldt Simon Presswell.

Kate Bush is bekend van nummers als "Wuthering heights", "Running up that hill" en "Babooshka". Het is al van 1979 geleden dat ze live heeft opgetreden. Toen werkte ze een zes weken durende tournee af in Groot-Brittannië en Europa. De 55-jarige zangeres werd vorig jaar geridderd in Groot-Brittannië.