MNM begraaft Pamela Anderson, Backstreet Boys en K3

Radiozender MNM begraaft vandaag 2 tijdscapsules met daarin iconische herinneringen aan respectievelijk de jaren 90 en de jaren 2000. Onder meer flippo's, buffalo's en tattoobandjes gaan onder de grond, maar ook beroemdheden als Pamela Anderson, de jongens van de Backstreet Boys en de meisjes van K3. Bedoeling is de capsules over 100 jaar weer op te graven.

Per tijdscapsule konden luisteraars in verschillende categorieën een keuze maken uit items die zeker mee onder de grond moesten. Voor de jaren 90 refereren de spullen aan Pokemon (beste 90's kidsprogramma), Duke Nukem (beste 90's game), de Backstreet Boys (geilste 90's boysband), Opel Kadett (meest iconische 90's wagen), "Postbus X" (beste 90's televisietune), flippo's (rages uit de 90's), Pamela Anderson (queen of the 90's) en Buffalo's (slechtste 90's modetrend).

De tijdscapsule van de jaren 2000 bevat dan weer tatto bandjes (00's modetrend), K3 (populairste 00's girlsband), Diddle (de rage uit de 00's), Anna Kournikova (koningin van de 00's), W817 (het 00's kidsprogramma) en "Big brother" (de 00's tv-tune). Bedoeling is de tijdscapsules over 100 jaar opnieuw op te graven.