Maandag meer nieuws over gezondheid Dehaene

Volgens enkele kranten is oud-premier Jean-Luc Dehaene gisteren opnieuw opgenomen in het ziekenhuis, maar vandaag is hij alweer thuis, zo bewijst een foto van zijn zoon op Twitter. Maandag geeft de familie meer uitleg.

De kranten De Morgen en Het Laatste Nieuws schreven vanmorgen dat Dehaene opnieuw is opgenomen in het ziekenhuis. Een maand geleden werd bij de oud-premier nog een tumor op de pancreas verwijderd.

Eind februari werd Dehaene geopereerd. Na iets meer dan twee weken mocht hij het ziekenhuis verlaten. Artsen van het UZ Brussel meldden toen dat de operatie perfect verlopen was. Maar complicaties na een operatie aan de pancreas zijn lang niet uitzonderlijk.

Waarom Dehaene opnieuw naar het ziekenhuis moest, is niet duidelijk, in elk geval is hij vandaag alweer thuis, zo bewijst een foto van zijn zoon Tom Dehaene op Twitter (zie onder). Maandag geeft de familie meer uitleg over de gezondheid van de oud-premier, liet Tom Dehaene nog weten.