Sofie Lemaire na de zomer terug op Vier

Sofie Lemaire komt na de zomer terug op Vier met een humoristisch panelprogramma. Daarin zal ze de mysteries van het dagelijkse leven trachten te ontrafelen. Het programma heeft nog geen titel.
© Stijn De Grauwe 2013
Sofie Lemaire en collega Steven Van Herreweghe op de uitreiking van de Vlaamse Televisiesterren vorig jaar.

Bij de opstart van Vier was Lemaire te zien in "De kruitfabriek", dat leverde haar de Televisieprijs voor Rijzende Ster op. Het afgelopen jaar werd ze moeder en nam ze wat tijd om voor haar kind te zorgen.

Ondertussen is ze volop bezig met de voorbereiding van een nieuw programma. Daarin zal ze zich samen met comedians en BV's buigen over opmerkelijke gebeurtenissen en mysteries van het dagelijkse leven. Het programma komt na de zomer op televisie.