Cannabisplantage ontdekt na brand in Meerhout

In Meerhout is een cannabisplantage ontdekt. Dat gebeurde toen de brandweer werd opgeroepen voor een brand op zolder. Toen de brandweer ter plaatse kwam, vond ze daar honderden plantjes.

"In de nok van de zolderverdieping had men de technische installatie staan voor de plantage, en vermoedelijk is het vuur daar ontstaan", vertelt Eddy Goossens van de brandweer.."De brand is nog niet volledig onder controle. Er zijn nog her en der kleine brandhaardjes, en dat heeft te maken met de inbouw van de plantage in de zolderverdieping. er is heel veel hout gebruikt, en daartussen zit het vuur nu nog volop."

Drie bewoners, een vrouw en twee kindjes, zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Er zouden ook al één of meerdere mensen aangehouden zijn.