Honden genieten van "klungelende chauffeur"

Zoveel entertainment hadden deze honden in ieder geval niet verwacht, toen een medewerker van koerierdienst FedEx een pakje kwam afleveren in hun buurt. Maar toen de wagen plots achteruit begon te rijden, met de medewerker wanhopig proberend er terug in te geraken, gingen ze door het dolle heen. Een bewakingscamera kon het hele gebeuren filmen.

Ternauwernood werd een huis en een boom gemist. De wagen kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een hek, dat licht vernield werd. Niemand raakte gewond.

Een woordvoerder van FedEx, nadat het filmpje viraal gegaan was -op enkele dagen tijd meer dan zes miljoen views- aan nieuwswebsite Mashable: "Ook al toont het filmpje een onfortuinlijke situatie voor de chauffeur, toch is veiligheid onze topprioriteit en we zijn blij dat iedereen er met de schrik vanaf kwam."