Portugese dader van dodelijke steekpartij opgepakt

De 36-jarige Portugese dader van een dodelijke steekpartij is opgepakt in de buurt van de A58 in Nederland. Een tipgever had de verdachte zien bidden bij een kruisbeeld. De man heeft deze morgen in een transportbedrijf in Hazeldonk (de grensovergang tussen België en Nederland) een 40-jarige Spaanse collega doodgestoken.

De steekpartij vond rond half zeven plaats bij Mooy Logistics, een Spaans overslagbedrijf in Hazeldonk-Oost. De twee mannen, die niet bij het bedrijf werken, hadden ruzie. Wat de aanleiding was, kon een woordvoerder van de Nederlandse politie niet zeggen.

Zowel de Nederlandse en Belgische politie, als de Nederlandse marechaussee waren naar de verdachte op zoek. Er werd ook een helikopter ingezet. De omgeving van het bedrijf bij de grensovergang met Nederland werd afgezet.