Dedecker moet elektronische campagneborden opbergen

LDD-politicus Jean-Marie Dedecker mag van het agentschap Wegen en Verkeer zijn elektronische campagneborden niet langer gebruiken. Dedecker reed heel de provincie rond met de ledborden maar volgens Wegen en Verkeer zijn ze te opvallend en leiden ze de andere bestuurders af.

Omdat er steuntjes onder zitten, zijn het volgens Wegen en Verkeer ook geen voertuigen maar reclame-constructies. Dedecker is het daar niet mee eens. Hij voert aan dat onder sommige mobilhomes ook steuntjes staan. Het klopt ook niet dat ze te opvallend zijn, zegt hij.

De elektronische borden werden bij eerdere verkiezingen al eens gebruikt in Oost-Vlaanderen en Antwerpen en dat veroorzaakte daar geen problemen. Dedecker is alvast niet van plan om de borden op stal te laten.

lees ook