Peter Van de Veire en Eva Daeleman verslaan Songfestival

Peter Van de Veire en Eva Daeleman zullen dit jaar het commentaar verzorgen bij het Eurovisiesongfestival. Dat heeft de VRT laten weten in een persbericht. André Vermeulen, die de afgelopen jaren het jaarlijkse muziekfeest van commentaar voorzag, zal verslag uitbrengen voor "Het journaal".

Van de Veire en Daeleman presenteerden eerder al samen "Eurosong 2014", het programma dat besliste wie ons land mag vertegenwoordigen in Kopenhagen. "Zij zijn perfect op elkaar ingespeeld en zitten helemaal in de Songfestival-sfeer", klinkt het in het persbericht.

De voorbije jaren werd het Songfestival vaak van commentaar voorzien door André Vermeulen. Hij zal nu in de week van het Songfestival, van 4 tot 11 mei, verslag uitbrengen vanuit Kopenhagen voor "Het journaal".

Axel Hirsoux zal België vertegenwoordigen in de eerste halve finale van het Songfestival op 6 mei. Op 8 mei is er de tweede halve finale. De uiteindelijke finale vindt plaats op zaterdag 10 mei.

Meest gelezen