Valse fotograaf die scholieren aanrandde, vrij onder voorwaarden

De valse fotograaf die eerder werd opgepakt op verdenking van de aanranding van verschillende jonge meisjes aan een school in Groot-Bijgaarden, is vrijgelaten onder voorwaarden. Dat meldt het parket Halle-Vilvoorde.

De 29-jarige man zou enkele maanden hebben rondgehangen aan een middelbare school in Groot-Bijgaarden. Volgens het parket gaf hij er zich uit voor modefotograaf voor een kledingcatalogus en klampte hij jonge meisjes van 13 à 14 jaar aan. Onder het voorwendsel dat ze het perfecte model zouden zijn voor een kledingcatalogus, trachtte hij de meisjes te lokken naar zijn wagen. enkele van hen werden in de wagen aangerand en konden daarna wegvluchten, anderen roken tijdig onraad en gingen ervandoor.

De man werd enkele maanden geleden opgepakt, maar is nu vrijgelaten onder voorwaarden.