Gaststeden "Vlaanderen muziekland" zijn bekend

Net als de voorbije jaren trekt ook deze zomer Geena Lisa met haar muzikaal gezelschap door Vlaanderen met het muziekprogramma "Vlaanderen muziekland". Het programma houdt halt in Ieper, Sint-Niklaas, Antwerpen, Kasterlee, Haacht-Boortmeerbeek, Lommel, Essen en Blankenberge. Het programma wordt voortaan op zaterdag uitgezonden op Eén.
© Wim Van de Genachte

De artiesten die langskomen in "Vlaanderen muziekland" zullen net als de voorbije jaren begeleid worden door een liveband onder leiding van Miguel Wiels. Het programma gaat ook op zoek naar de Radio 2 Zomerhit. Elke week kunnen kijkers en luisteraars stemmen voor de Zomerhit Top 20.

Naast de vijf gewone afleveringen is er ook opnieuw een Feest!-special in Antwerpen op 11 juli naar aanleiding van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap. De laatste aflevering van "Vlaanderen muziekland", op vrijdag 23 augustus in Blankenberge, staat in het teken van de Radio 2 Zomerhit, die aan zijn veertigste editie toe is. Na 13 edities in Middelkerke keert het evenement terug naar Blankenberge, waar het ook al werd georganiseerd tussen 1977 en 2000.

"Vlaanderen muziekland" is een organisatie van Vlaanderen Feest! en Live Entertainment. De concerten worden uitgezonden op Eén. Hieronder vindt u de data van de concerten en uitzendingen.

 Gaststad  Concert  Uitzending
 Ieper  woensdag 2 juli  zaterdag 5 juli
 Sint-Niklaas  zondag 6 juli  zaterdag 12 juli
 Antwerpen  vrijdag 11 juli  vrijdag 11 juli (live)
 Kasterlee  woensdag 16 juli  zaterdag 19 juli
 Haacht-Boortmeerbeek  zondag 20 juli  zaterdag 26 juli
 Lommel  donderdag 31 juli  zaterdag 2 augustus
 Essen  woensdag 6 augustus  zaterdag 9 augustus
 Blankenberge  vrijdag 23 augustus  vrijdag 23 augustus (live)