Lena en Hélène nieuwe personages in "Thuis"

In de Eén-serie "Thuis" doen twee nieuwe personages hun intrede. Het gaat om actrices Katrien Vandendries en Camilia Blereau. Vandendries speelt Lena Blondeel die een affaire begint met Jens, en Blereau is Hélène Symons-Van Damme de schoonmoeder van Judith en grootmoeder van Stan en Emma.
Links Katrien Vandendries, rechts Camilia Blereau.

Katrien Vandendries studeerde af aan Studio Herman Teirlinck en heeft al heel wat ervaring met verschillende rollen in tv-reeksen als "Flikken", "Spoed", Zone stad", "Vermist" en "Witse". Ze vertolkte eerder al een kleine rol in "Thuis": van 1995 tot 1998 was ze Carolien Jacobs, een naïef meisje dat werkte in het kapsalon van Rosa. Vandendries speelde ook in theaterproducties.

Camilia Blereau was van 1975 tot 1998 verbonden aan de Koninklijke Nederlandse Schouwburg, waar ze in 76 stukken te zien was. Daarna speelde ze bij het Toneelhuis, het Nationale Toneel in Den Haag en het Raamtheater. Ook op televisie is Camilia een bekend gezicht. Vorig jaar speelde ze mee in "Crème de la crème" maar ze was ook te zien in "Kinderen van Dewindt", "Flikken", "Stille waters", "Loslopend wild" en "Lili en Marleen". Blereau is ook een vaste waarde op het witte doek. Ze deed mee in "Het vonnis", "K3 bengeltjes", "Confituur", "Max", "Pauline en Paulette".