Visser vindt vibrator in vis

Björn Frilund, een 64-jarige Noorse visser, heeft een vreemde vis aan de haak geslagen: in de maag van het dier trof de man een vibrator aan.

Frilund was maar wat tevreden met zijn vangst aan de Noorse westkust: een kabeljauw van 5 of 6 kilogram. Maar toen hij de vis begon te fileren, merkte hij de vreemde vorm van de maag op. "Nu weet ik dat kabeljauw zowat alles op zijn pad binnenspeelt, maar dit had ik niet verwacht", aldus Frilund.

"Eerst haalde ik nog twee haringen uit de maag, maar toen kwam dat rubberen geval van ongeveer 16 centimeter eruit", zo beschreef de verbouwereerde visser het oranje seksspeeltje.

Volgens Filund heeft de kabeljauw de vibrator waarschijnlijk verward met een inktvis. Over de herkomst van het speeltje heeft de man ook een theorie: "Waarschijnlijk heeft een gefrustreerde dame hem overboord gegooid tijdens een cruise op de Barentszzee."

lees ook