Kylie Minogue verlaat "The voice UK"

De Australische zangeres Kylie Minogue stopt na één seizoen als jurylid van "The voice UK". Ze kan de opnames voor de talentenjacht naar eigen zeggen niet combineren met haar tourschema.
AP2012

Minogue bedankte op Twitter iedereen die haar gesteund had. "Ik heb een fijne tijd gehad en ik zal alle ongelofelijke mensen missen die deel waren van mijn ervaring." De zangeres gaat op tournee met haar nieuwe album "Kiss me once". Op 6 november houdt ze halt in Paleis 12 in Brussel.

De BBC heeft nog twee seizoenen van "The voice" besteld. "Kylie bracht haar magie binnen in "The voice UK"", zegt producer Moira Ross. "We wensen haar veel succes met haar tournee en hopen haar in de toekomst opnieuw te verwelkomen."

Of juryleden Tom Jones, Ricky Wilson en Will.i.am terugkeren in "The voice UK" is ook nog niet duidelijk.