Beyoncé onverwacht op podium naast zus op Coachella

Beyoncé heeft onverwacht even mee op het podium gestaan tijdens het optreden van haar zus Solange Knowles op het Coachellla Valley Festival of Music and Arts in Californië. De popzangeres kwam meedansen tijdens het laatste nummer "Losing you".
2014 Getty Images
Beyoncé en Solange

Het publiek reageerde erg enthousiast op Beyoncé. Solange noemde Beyoncé "haar favoriete danspartner". De zussen deden een synchroon dansje op "Losing you" en gaven elkaar een knuffel aan het eind van het nummer.

Solange bracht tijdens haar optreden ook een cover van "Cloudbusting", een single van Kate Bush uit 1985. Bush is een van haar favoriete artiesten en ze zei dan ook dat ze hoopte dat haar vriend tickets gekocht had voor een van haar comebackoptredens in Londen. Daarnaast coverde ze ook nog "Stillness is the move" van Dirty Projectors.

Pharrell Williams (bekend van "Happy") kreeg tijdens zijn optreden op Coachella dan weer assistentie van Gwen Stefani (No Doubt) en van rappers Nelly, Busta Rhymes, Snoop Dogg en Diddy.