"Bonkers" op festivalterrein Couleur Café

De organisatoren van het festival in Brussel hebben Dizzie Rascal, Magnus, Danakil en De Jeugd Van Tegenwoordig toegevoegd aan de affiche van de komende editie. Het festival vindt plaats van vrijdag 27 juni tot en met zondag 29 juni.

De organisatoren van Couleur Café hebben vier nieuwe namen toegevoegd aan de affiche van de 25e editie van het zomerfestival: Dizzie Rascal, Magnus, De Jeugd Van Tegenwoordig en Danakil.

Dizzie Rascal is bekend van de monsterhit "Bonkers" uit 2009, een nummer dat hij samen met Armand Van Helden schreef. De voorbije jaren stond Rascal op het podium van onder meer Pukkelpop en Rock Werchter.

Magnus is de band van Tom Barman en CJ Bolland. De Nederlandse band De Jeugd Van Tegenwoordig zal zijn nieuwe album "Ja, natuurlijk" voorstellen in Brussel. Danakil is een populaire reggaeband uit Frankrijk. Couleur Café vindt dit jaar plaats van vrijdag 27 tot en met zondag 29 juni.