"Eerst vond ik het grappig, achteraf was het gewoon grof"

Vier maanden nadat Krista Lamlin en Andrew Reilly met elkaar in het huwelijksbootje zijn gestapt, hebben ze na een lange speurtocht achterhaald wie die avond ongevraagd mee kwam vieren. Aanvankelijk kon het koppel wel lachen om de weddingcrashers, maar toen Krista en Andrew achteraf het tweetal zag verschijnen op elke huwelijksfoto, bleef er van die blijdschap niets meer over.
Links het getrouwde koppel, rechts de weddingcrashers.

Uiteindelijk werd de man en de vrouw gevraagd het feest te verlaten, nadat ze eerst voedsel en drank hadden weten buit te maken. En nadat ze gesprekken hadden aangeknoopt met vrienden en familieleden van het bruidspaar.

"Eerst konden we er wel mee lachen", bevestigt de bruid aan tv-zender ABC. "Maar toen ik een tijdje later de video en de genomen foto's van die avond bekeek, zag ik ze overal opduiken. Ik wilde graag focussen op de gezichten van de andere aanwezigen, maar keer op keer werd mijn blik gelokt naar die twee weddingcrashers", zegt Krista Lamlin. "Het is gewoon erg onbeleefd en grof."

Uiteindelijk besliste het getrouwde stel om enkele foto's van die avond online te zetten, in de hoop de onbekende weddingcrashers te identificeren. Na vier maanden is dat ook gelukt. Het bleken twee hotelgasten te zijn die zich die avond verveelden en - omdat ze toch avondkledij droegen - beslisten mee te komen feesten.

"Ze beweren dat het de allereerste keer was dat ze dit deden", zegt de bruid. "Ook hebben ze zich bij ons geëxcuseerd voor hun aanwezigheid en dan vooral voor het feit dat ze ook nog eens poseerden voor de foto's."

lees ook