"Eeuwige vrijgezel Clooney is verloofd"

De Amerikaanse acteur George Clooney heeft zich verloofd met zijn vriendin Amal Alamuddin. Een vriend van het koppel meldde het nieuws aan People Magazine. Intussen heeft de werkgever van Alamuddin bevestigd dat het koppel verloofd is. Clooney was al een keer getrouwd, maar na zijn scheiding in 1993 was hij niet van plan om nog eens te trouwen.

De 52-jarige acteur zou zijn 36-jarige vriendin in Mexico dé vraag hebben gesteld. Een bron dichtbij het koppel bevestigde dat aan People Magazine. "George en Amal willen het rustig aan doen, maar ze proberen ook niks te verbergen", klinkt het.

De acteur en de Brits-Libanese advocate die gespecialiseerd is in internationaal recht en mensenrechten, werden voor het eerst samen in Londen gespot in oktober 2013. Vorige week zouden ze hun verloving gevierd hebben in een restaurant in West Hollywood. Amal zou die avond een veelbetekenende ring hebben gedragen.

George Clooney heeft al een huwelijk achter de rug. Tussen 1989 en 1993 was hij getrouwd met actrice Talia Balsam. In de jaren daarna knoopte hij met de regelmaat van de klok relaties aan, die steeds na enkele maanden of jaren stuk liepen. Hoewel hij nooit lang single bleef, bezorgde hem dat toch de titel van "eeuwige vrijgezel".

De werkgever van Alamuddin, Doughty Street Chambers, bevestigde het nieuws.

© Insight News & Features, Inc.