Axel Hirsoux bezoekt Zeemeermin in zonovergoten Kopenhagen

Axel Hirsoux heeft het duidelijk naar zijn zin in Kopenhagen. Na de meevallende eerste repetitie in de B&W Hallerne op maandag was het vandaag tijd voor een persuitstap. Samen met enkele fans bracht de zanger een bezoek aan het standbeeld van de Kleine Zeemeermin in de Deense hoofdstad.

Axel Hirsoux en danseres Isabelle Beernaert hebben een bezoek gebracht aan het iconische standbeeld van de Kleine Zeemeermin in Kopenhagen.

De Belgische Eurovisiesongfestivalkandidaat had eerder te kennen gegeven dat een bezoek aan het standbeeld een van grote wensen is. Die wens is intussen uitgekomen. In een zonovergoten Kopenhagen bracht hij samen met wat fans een bezoek aan het beeld.

Hirsoux heeft intussen ook twee videoclips bij zijn nummer "Mother" uitgebracht. Voor de opnames van de clips nodigde hij honderd moeders uit. In een clip zingt hij voor de moeders, in de andere clip spelen de moeders zelf een prominente rol.

Vrijdag werkt de Belgische Songfestivalhoop een tweede repetitie af in de B&W Hallerne in Kopenhagen. Dinsdag treedt Hirsoux aan in de eerste halve finale van de liedjeswedstrijd. Als hij bij de eerste tien eindigt, mag hij optreden in de finale van de 59e editie van het Eurovisiesongfestival op zaterdag 10 mei.