Bryan Adams dit najaar in het Sportpaleis

Fans van Bryan Adams kunnen hun idool dit jaar twee keer aan het werk zien op Belgische bodem. De Canadese zanger komt met zijn verjaardagstournee op 6 december naar het Sportpaleis in Antwerpen. Adams had eerder al een akoestisch concert aangekondigd op 1 augustus in Gent.

Momenteel treedt de Canadese rockzanger nog op met "The bare bones tour". Hij brengt zijn grootste hits in een intieme, akoestische setting. Met deze tournee houdt Adams op 1 augustus halt in de Capitole in Gent.

Voor het Sportpaleis pakt Adams het allemaal wat grootser aan. Naar aanleiding van het dertigjarig bestaan van zijn meest succesvolle en beroemde plaat "Reckless" komt er een gloednieuwe wereldtournee. Op het album staan onder meer zijn grote hits "Summer of 69", "Run to you" en "Heaven". Adams wordt tijdens deze "Reckless 30th Anniversary Tour" bijgestaan door zijn voltallige band. Hij zakt daarmee op 6 december af naar Antwerpen.

De ticketverkoop voor dit concert start op 2 mei.