Harrison Ford krijgt rol in zevende "Star Wars"

De Amerikaanse cineast J.J.Abrams heeft aangekondigd dat onder anderen Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (Prinses Leia) en Mark Hamill (Luke Skywalker) meespelen in de zevende "Star Wars"-film. De maker van de televisieserie "Lost" zal de film regisseren.
vide

Heel wat acteurs uit de cast van de vierde, vijfde en zesde "Star wars" (de eerste drie uit de franchise uit de jaren 70 en 80) zullen te zien zijn in de nieuwe film van Abrams.

Naast Ford, Fisher en Hamill zullen ook Anthony Daniels (C-3PO), Peter Mayhew (Chewbacca), John Boyega, Daisy Rider, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson en Max von Sydow opdraven in de film.

Kenny Baker is ook van de partij in de cast. Hij vertolkt R2-D2, het enige personage uit de filmreeks dat in alle "Star wars"-films opdraaft. "Star Wars 7" wordt in december 2015 in de bioscoop verwacht.