Man fotoshopt zich in oude foto’s van vriendin

Hij is een professionele huwelijksfotograaf in Zhengzhou, China, en de afgelopen dagen gaan de foto’s van Wan, die hij onlangs publiceerde op de Chinese microblogsite Weibo, wereldwijd viraal. Wan vond het immers jammer dat hij zijn geliefde, met wie hij intussen vier jaar samen is, niet tijdens zijn kindertijd had leren kennen. Toch vond hij daarvoor nu een oplossing.

"Ik heb je niet gekend toen je nog een klein meisje was. Toch kan ik alsnog deel uitmaken van jouw kindertijd en met je komen spelen", aldus Wan, die een aantal foto’s van vroeger verwerkte met hemzelf erin. Zo lijkt het alsof hij toen ook al een deel uitmaakte van haar leefwereld.

"Graag had ik toen een liefdesbrief naar jou gestuurd. Maar zonder een tijdmachine kan ik eigenlijk alleen via een droom jou zo ontmoeten." Maar deze manier blijkt een succesvol alternatief.

Volgens People’s Daily Online was uit de vele vrouwelijke reacties op te maken dat "dit meisje zich gelukkig mag prijzen met zo’n romantisch vriendje". Toch was er ook enige kritiek op een van de foto’s, namelijk waar hij een kijkje probeert te nemen onder de rok van zijn vriendinnetje. Diverse nieuwssites stelden zich dan ook de vraag: "Creepy or romantic?"

lees ook