Stel uw verkiezingsvraag aan "Boukhriss en Bahri"

Vanaf 12 mei is er een nieuwe verkiezingsrubriek in "Het journaal": "Boukhriss en Bahri". Daarin zullen jongeren hun kijk geven op wat hen opvalt in de verkiezingsprogramma’s. "B&B" gaat daar dan voort mee aan de slag. Daarnaast beantwoorden VRT-journalisten Danira Boukhriss en Riadh Bahri ook iedere dag een vraag die "eerste kiezers" aan hen stellen in een kort filmpje.

En dus gaat "Het Journaal" op zoek naar jonge mensen die worstelen met welbepaalde verkiezingsvragen. Heb je een vraag die je wil laten beantwoorden in "Boukhriss & Bahri"? Maak dan een filmpje van jezelf waarin je de vraag formuleert in één zin. Dat stuur je door naar benb@vrt.be. De rubriek loopt van 12 tot en met 23 mei, ook in het weekend.

Alvast deze nuttige tips:

  • Houd de camera altijd horizontaal
  • Gebruik een leuke omgeving/achtergrond die iets te maken heeft met de vraag

Bekijk de trailer:

lees ook