"Een kus moet vanuit het hart komen"

Stijl, klasse, charmant, grappig, knap, ritmisch, trouw, betrouwbaar. Allemaal begrippen die steevast opduiken als de naam Justin Timberlake valt. En dan is het meest toepasselijke begrip nog niet gevallen: romantisch. Heel dit pakket samen doet vrouwen over de hele wereld al vele jaren zwijmelen als Timberlake ook maar ergens opduikt. Voor velen onder hen worden het vandaag en morgen hemelse momenten in het Antwerps Sportpaleis. Voor de anderen zetten we nogmaals zijn meest romantische uitspraken op een rijtje, waardoor hij volgens Your Tango, een website die "your best love life" beoogt, tot "de perfecte man" kan uitgeroepen worden.
  • "Een kus moet niet vanuit de mond komen. Een kus moet vanuit het hart komen."
  • "Ik heb het op de ouderwetse manier gedaan, met de telefoon. Dat is iets wat ik van mijn stiefvader en grootvader geleerd heb, dat er zoiets als ridderlijkheid bestaat en dat dat niet uitgestorven is door de geboorte van het internet. Als je een meisje vraagt om mee te gaan op een date, dan is de enige juiste manier dat ze jouw stem kan horen." (Over zijn eerste afspraakje met Jessica Biel, zijn huidige vrouw)
  • "Soms denk ik: als je nooit nog een goede beslissing neemt, als je alleen maar slechte beslissingen neemt voor de rest van je leven, dan heb je toch wel één echt goede beslissing genomen." (Over zijn liefde voor Jessica Biel)
  • "Als ik haar iets uitzonderlijks kan geven, dan zou dat zijn het bezingen van haar, terwijl ze naar het altaar stapt." (Over Jessica Biel)
  • "We vullen elkaar aan. Ze blaast zuivere lucht in mij. Ze is echt wonderbaarlijk, een absoluut prachtig persoon, vanbinnen en vanbuiten. Als men iets negatief over haar zegt, dan vind ik dat erger dan zij." (Over Britney Spears, met wie hij tot 2002 een liefdesrelatie had)
  • "Ik hou van Britney. Ze is altijd een helder deel van mijn leven geweest. Ze is geweldig." (Na de breuk met Britney Spears)
  • "In iedere relatie die ik gehad heb, heb ik het meisje overweldigd. Zij kunnen niet omgaan met al die liefde die ik te geven heb."
A20122012

lees ook