Concerten Miley Cyrus in Amsterdam en Antwerpen uitgesteld

De concerten van Miley Cyrus in Amsterdam en Antwerpen, eind deze week, worden uitgesteld. Dat heeft de concertorganisator Live Nation bekendgemaakt. De zangeres zou nog steeds recupereren van een allergische reactie waardoor ze niet mag reizen.
2013 AP

De zangeres, bekend van hits als "Wrecking ball" en "We can't stop" zou normaal morgen een concert geven in Ziggo Dome in Amsterdam en zondag in het Sportpaleis van Antwerpen. Die optredens kunnen niet doorgaan omdat de zangeres nog steeds recupereert van een allergische reactie, klinkt het in een persbericht.

"Na een periode van duidelijke beterschap zijn de symptomen opnieuw opgedoken, waardoor Miley’s dokter haar verbiedt te reizen", klinkt het. "Daarom zal het Europese luik van haar Bangerz-tournee pas van start gaan op 6 mei in de Londense O2 arena."

Het concert in Antwerpen wordt uitgesteld naar vrijdag 20 juni. Fans die al een ticket hadden gekocht, zullen dat ticket kunnen gebruiken op de latere datum. Mensen die zich toch niet kunnen vrijmaken, worden gevraagd zich te wenden tot hun aankooppunt.