Operazangeres uit Macedonië feliciteert Axel Hirsoux

Axel Hirsoux heeft een fijne ontmoeting gehad met zangeres Tijana uit Macedonië. Tijana had Hirsoux uitgenodigd in de lobby van het hotel waar ze allebei verblijven. Ze complimenteerde de Belgische kandidaat voor zijn nummer "Mother". Morgennamiddag zal Hirsoux zijn tweede repetitie afwerken in de B&W Hallerne in Kopenhagen.

Axel Hirsoux heeft uit onverwacht hoek complimenten gekregen voor zijn nummer "Mother" in Kopenhagen.

"Op de receptie die georganiseerd werd door Tijana (foto) uit Macedonië zei de zangeres dat haar moeder een operazangeres is. Haar moeder had haar opgedragen om Axel Hirsoux te feliciteren met zijn mooi lied", meldt Hanne Laureys van VRT Televisie.

Na de eerste repetitie van maandag voor de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival mocht Axel Hirsoux het wat rustig aan doen. Gisteren werd hij ontvangen in de tuin van de Belgische ambassade in Kopenhagen.

Enkele tientallen Belgen en de ambassadeur hadden een aangenaam gesprek met Axel Hirsoux en zijn danseres Isabelle Beernaert.

In het hotel waar Hirsoux verblijft, zijn een tiental delegaties van andere kandidaten gelogeerd. Hirsoux heeft intussen al kennis gemaakt met de kandidaten uit Montenegro, Israël en Georgië.

Meest gelezen