Ook NOFX en Nick Waterhouse op Pukkelpop

Pukkelpop heeft vandaag weer enkele nieuwe namen bekendgemaakt. NOFX, Nick Waterhouse en Superdiscount 3 live komen de affiche van het driedaagse festival versterken.

NOFX geeft vandaag nog het beste van zichzelf op punkrockfestival Groezrock. Deze zomer tekenen ze voor een nieuwe Belgische passage,op de weide van Kiewit. Ook Touché Amoré en PUP combineren beide Belgische festivals in hun agenda. Liefhebbers van het stevigere gitaarwerk mogen uitkijken naar de Australiërs van Tonight Alive.

Ook voor de liefhebbers van elektronische muziek is er goed nieuws: het nieuwste project van Etienne De Crécy, Superdiscount 3 Live, en James Holden zijn aan de affiche toegevoegd. Nick Waterhouse zorgt voor een vleugje r&b en soul.

Metalband Bombus zal zoals eerst werd aangekondigd niet op zaterdag optreden, maar wel op donderdag.

Pukkelpop kondigt de komende weken nog meer namen aan. De combitickets voor het festival zijn al even uitverkocht, dagtickets zijn wel nog beschikbaar.