Thé Lau zondag exclusief te gast bij Radio 1

Op zondag 4 mei ontvangt Friedl' Lesage Thé Lau in het programma "Touché" op Radio 1. De zanger maakte een maand geleden bekend dat hij terminaal ziek is. Het is voorlopig het enige radio-interview dat de frontman van The Scene geeft op Belgische bodem.

Toen een maand geleden bekend raakte dat Thé Lau terminaal ziek was, kondigde zijn groep The Scene meteen enkele afscheidsconcerten aan. In Vlaanderen doet de groep de AB in Brussel aan en de Lotto Arena in Antwerpen.

Omdat Thé Lau altijd een bijzondere band gehad heeft met ons land, wil hij twee uur uittrekken om op Radio 1 te praten over zijn leven en werk. De zanger ontmoette radiopresentatrice Friedl' Lesage al eerder. "Hij aarzelde dan ook niet om in te gaan op mijn vraag om hem nog een keer te interviewen", aldus Lesage.

Het interview met Thé Lau is te beluisteren op zondag 4 mei in het programma "Touché", van 11.00 tot 13.00 uur op Radio 1.