Cypress Hill en Within Temptation op affiche van Dour Festival

De organisatoren van Dour Festival hebben een dertigtal nieuwe namen op de affiche van het evenement gezet. In totaal zullen er 230 acts optreden op het zomerfestival van 17 tot en met 20 juli.
Sven Michiels - Photography

Dour Festival 2014 vindt plaats van 17 tot en met 20 juli. De laatste acts voor de affiche van de 26e editie zijn vandaag bekendgemaakt.

Cypress Hill, Within Temtation (foto) en Diablo Blvd zijn wellicht de bekendste namen die er zijn bijgekomen. Nog nieuw op de affiche zijn Bonobo, Chromeo, A-Trak, Hercules & Love Affair, Blonde Redhead, Francois & The Atlas Mountains, Johnny Flynn & The Sussex Wit, Cheveu, Moaning Cities, The Tangerines, Lisa Leblanc, Fugu Mango, Son Lux, Kadebostany, Madlib, BadBadNotGood, Jonwayne, Joker vs Swindle, Plasician vs Hatcha featuring Crazy D, Corbillard, Stand For Truth, Rykers, D-Bangerz, Dengue Dengue Dengue!, Cairo Liberation Front en Crash.

De volledige affiche van Dour Festival 2014 is te vinden op de website van het evenement.