Mick Jagger zingt song van Dylan voor overleden vriendin

Mick Jagger heeft het nummer "Just like a woman" van Bob Dylan gezongen op een herdenkingsplechtigheid voor zijn vriendin L'Wren Scott in New York. Scott, een bekende modeontwerpster, stapte in maart uit het leven. Ze was 49 jaar oud.
AP2014
Jagger en Scott in 2012.

Scott werd begraven in maart in Los Angeles, maar afgelopen vrijdag vond in de kerk van St. Bartholomew in New York een herdenkingsplechtigheid plaats voor vrienden en familie. Jagger zong en nam ook even het woord tijdens de ceremonie, net als de actrices Ellen Barkin en Sarah Jessica Parker.

Voorts lazen twee kleinkinderen van de 70-jarige Rolling Stones-zanger een tekst voor uit de bijbel. Andere bekende aanwezigen waren Julianne Moore, Meg Ryan, Renée Zellweger, Anna Wintour en John McEnroe. Scott had als modeontwerpster heel wat bekende klanten in Hollywood. Zij en Jagger waren samen sinds 2001.