StuBru organiseert WK-supportersfeest in Sportpaleis

Studio Brussel organiseert een muzikaal supportersfeest in het Sportpaleis in Antwerpen tijdens de WK-matchen van de Rode Duivels. Voor de openingsmatch België-Algerije is er muzikale ondersteuning van Coely, Triggerfinger, Gunther D. feat. 2 Fabiola en Netsky.
All rights reserved to Matthias Engels
Onder meer Netsky zorgt voor muzikale ondersteuning.

In het Antwerpse Sportpaleis kunnen voetbalfans en muziekliefhebbers op 17, 22 en 26 juni de matchen van de Rode Duivels beleven in een unieke sfeer. Het Sportpaleis wordt omgetoverd tot een voetbalstadion, waarin voetbalfans de match samen kunnen beleven op het grootste scherm van het land in HD-kwaliteit. Daarbij nodigt Studio Brussel ook een pak muzikale toppers uit, om voor en na de match het feest compleet te maken.

Deze ochtend maakte Sam De Bruyn, die ook de presentator wordt van het evenement "Dance with the devils", de artiesten bekend die op 17 juni mee komen supporteren voor de match België-Algerije. Opwarmen voor die eerste WK-match van de Rode Duivels gebeurt met Coely en Triggerfinger. Na de match wordt het feest voortgezet met Netsky en Gunther D., die 2 Fabiola meeneemt. Een ticket voor het evenement kost 7,5 euro.