Bestuurder vergeet brandstofslang uit auto te halen

Mocht u zich afvragen wat er gebeurt indien u vergeet de brandstofslang uit uw wagen te halen na een tankbeurt? Het antwoord daarop werd gisterenavond gegeven door een verstrooide bestuurder aan een tankstation in Deerlijk. De pomp bleek uiteindelijk tegen zoveel trekgeweld niet bestand en viel om. Zo kwam er benzine via de slang op de grond terecht. De plaatselijke brandweer werd opgeroepen het wegdek te komen schoonmaken.

Op zijn blog gaf de brandweer meer uitleg: "In eerste instantie ging het om iemand die zijn weg voortzette, maar nadien nam hij zelf contact op en keerde hij terug naar de plaats van het voorval. De pompen werden via de noodknop op inactief gezet. Er was geen gevaar voor brand of ontploffing."

Intussen zou de pomp opnieuw kunnen gebruikt worden.

lees ook