Met Vincent Byloo naar het stembureau

In de laatste week voor de verkiezingen, van maandag 19 mei tot en met vrijdag 23, zet Studio Brussel in op de politiek. Nieuwslezer Vincent Byloo presenteert dan van 16 uur tot 19 uur het programma "Met Byloo naar het stemburo". Hij focust daarbij op het grote nieuws en de kleine faits divers van de lopende verkiezingscampagne.

Vincent Byloo zal de luisteraars van Studio Brussel vijf dagen lang doorheen het politieke nieuws loodsen. Hij zal daarbij onder meer stilstaan bij de meest markante uitspraken van de dag en de pijnlijke uitschuivers van de politici.

Elke dag zijn er ook twee politieke kopstukken te gast in de studio. Zij debatteren er over een thema dat in de verkiezingscampagne aan bod komt, zoals bijvoorbeeld werk, mobiliteit en welvaart. Ook de luisteraars zelf kunnen mee debatteren tijdens het programma. Hun verhalen en vragen zullen voorgelegd worden aan de politici in de studio.

lees ook