Concert van Prince in mum van tijd uitverkocht

Alle tickets voor het concert van de Amerikaanse zanger Prince in het Sportpaleis op 27 mei zijn in een mum van tijd uitverkocht. De ticketverkoop ging woensdagavond om 20 uur van start. 35 minuten later waren alle kaartjes de deur uit.

Door technische problemen is de ticketverkoop voor het concert niet van start gegaan om 10 uur, maar om 20 uur. Het Sportpaleis liet vanochtend via Twitter weten dat de ticketverkoop is uitgesteld.

De fans van Prince hebben zich vanavond massaal gemeld voor tickets voor het concert. Om 20.35 uur waren alle kaartjes de deur uit, na 35 minuten.

Concertorganisator Greenhouse Talent meldt dat de fans zich alvast kunnen opwarmen voor het concert op 27 mei met de nagelnieuwe single "The breakdown" van Prince. Het nummmer is beschikbaar op iTunes. Het concert op 27 mei is het laatste concert van Prince zijn tournee.