Voorspel jij als beste de uitslag van de verkiezingen?

Vandaag lanceren we "Iedereen Ivan", waarbij je de uitslag van de verkiezingen kan voorspellen. Op 27 mei maken we de winnaars bekend, je maakt kans op een tablet of een diner met Ivan De Vadder.

Op 25 mei trekken we naar de stembus. Dan zal blijken of de peilingen gelijk hebben of niet. Maar misschien kan jij beter inschatten wat de uitslag wordt?

Klik op de banner hieronder om mee te doen. Geef met de schuivers of de pijltjestoetsen per partij aan hoeveel procent jij denkt dat ze zullen halen, tot op een cijfer na de komma. Het spel is op basis van de resultaten voor het Vlaams parlement.

Je kan je resultaat ook delen op Facebook en Twitter, om je vrienden uit te dagen of zij het beter doen dan jij.

De vijf deelnemers die het dichtst bij de uitslag van de verkiezingen zitten, winnen een rondleiding op de VRT Nieuwsdienst en een diner met Ivan De Vadder. De persoon die de uitslag het best voorspelt, wint bovendien een tablet. Voor de tweede plaats is er een minitablet en de derde in de rangschikking krijgt een smartphone.

lees ook