Drie jongeren komen om in verkeersongeval

Bij een zwaar verkeersongeval in Raversijde bij Oostende zijn vannacht drie jongeren om het leven gekomen. De wagen kwam tegen een trampaal terecht. Hoe het ongeval precies gebeurde, is momenteel onduidelijk.

Rond 3.45 uur hebben getuigen de wagen opgemerkt op de tramsporen. Wanneer het ongeval precies gebeurde, is niet duidelijk aangezien niemand het ongeval heeft zien gebeuren en er ter plaatse geen bebouwing is. Het parket heeft een deskundige ter plaatse gestuurd om het ongeval te onderzoeken.

De drie inzittenden overleefden het ongeval niet. Het gaat om een jongen van 23 jaar en twee jongens van 18 jaar, afkomstig uit de streek. Pas na enkele uren konden de lichamen worden geborgen.

De kusttram kon een tijdje niet rijden tussen Oostende en De Panne. Die problemen zijn ondertussen van de baan.