Wie heeft u overtuigd: Peeters of De Wever?

Er is lang naar uitgekeken, maar vandaag was het zo ver: De twee belangrijkste tenoren in de kiesstrijd kruisten tijdens een debat de degens. Wie heeft u verrast? Wie heeft u goede argumenten gegeven voor uw kieskeuze? Wie heeft u het meeste overtuigd?

De redactie heeft veel overtuigingskracht nodig gehad om de twee boegbeelden Bart De Wever (N-VA) en Kris Peeters (CD&V) samen aan één tafel te krijgen voor een debat. Vandaag lukte het in ons programma "De zevende dag" op Eén.

Omdat deze twee kandidaten de twee belangrijkste boegbeelden zijn in de campagne groeide dit gesprek eerder uit tot een duel dan een debat.

Beide topkandidaten moesten immers van de gelegenheid gebruikmaken om u te overtuigen met argumenten, met voorstellen en programmapunten. Maar ook met emoties, want ook ons hart bepaalt wie we al dan niet ons vertrouwen schenken.

Wie van de twee boegbeelden heeft u overtuigd en waarom?

Uw beschaafd geformuleerde en onderbouwde mening is welkom.

lees ook