Café "De Kampioenen" nu in Plopsaland

Het café van "De Kampioenen" krijgt een nieuw leven. Nadat het decor als café werd gebruikt voor de expo "Lang leve de tv", verhuist het nu naar pretpark Plopsaland in De Panne. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. Vanaf dit weekend tot aan de kerstvakantie kan je er terecht voor een frisse dagschotel, of een hapje.
© VRT

Het café wordt opgesteld in de foyer van het Plopsa Theater in het pretpark. Je zal er elke dag terecht kunnen voor een hapje en een drankje, ook tijdens speciale evenementen.

"Afgelopen winter ben ik zelf naar de Kampioenenfilm gaan kijken", vertelt Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof aan Gazet van Antwerpen. "Het viel me op dat de zaal tot de nok gevuld was met onze doelgroep: families met kinderen. Later bezochten we ook nog de tentoonstelling "Lang leve de tv". Daar ontstond het idee om het café naar hier te halen. Na het succes van de film en de reeks is het voor onze bezoekers ongetwijfeld een leuke meerwaarde om het decor in het echt te kunnen zien."

Ook de VRT is blij met de tijdelijke heropening van café De Kampioenen. "We vonden het een unieke kans om het decor in Plopsaland De Panne te laten zien. Het is een mooi verlengstuk van de serie", klinkt het.